Bilia Personbilar Sisjön

“Vi har anlitat Göteborgs Scenteknik under flera år, vid princip alla våra events och uppskattar den leveransprecision i både riggning och genomförande som de erbjuder. Vi upplever Göteborgs Scenteknik som väldigt proffsiga och de levererar alltid till våra önskemål. En mycket bra samarbetspartner till oss!”

“Tack vare Göteborgs Scenteknik har vi längre inte problem med ljud i våra konferensanläggningar. Ljud på våra konferenser är A och O och Göteborgs Scenteknik har kunnat leverera efter den servicen och kvalitén som vi eftersträvar att hålla. Vi har hittat det självklara valet när det kommer till scenteknik.”

Convendum Göteborg

Västra Götalandsregionen

“Göteborgs Scenteknik har hjälpt oss vid ett flertal tillfällen i smått och stort. Med fräscha produkter, enorm kunskap inom området ljud och bild och alltid med ett leende på läpparna och en ”Absolut det där löser vi”-attityd, trots att vi som organisation ofta är långsamma att ha att göra med. Senaste arrangemanget sköttes med guldkant och vi är oerhört nöjda för hjälpen vi fick.”