Bilia Personbilar Sisjön

     “Vi har anlitat Göteborgs Scenteknik under flera år, vid princip alla våra events och uppskattar den leveransprecision i både riggning och genomförande som de erbjuder. Vi upplever Göteborgs Scenteknik som väldigt proffsiga och de levererar alltid till våra önskemål. En mycket bra samarbetspartner till oss!”

Convendum Göteborg

     “Tack vare Göteborgs Scenteknik har vi längre inte problem med ljud i våra konferensanläggningar. Ljud på våra konferenser är A och O och Göteborgs Scenteknik har kunnat leverera efter den servicen och kvalitén som vi eftersträvar att hålla. Vi har hittat det självklara valet när det kommer till scenteknik.”

Västra Götalandsregionen

     “Göteborgs Scenteknik har hjälpt oss vid ett flertal tillfällen i smått och stort. Med fräscha produkter, enorm kunskap inom området ljud och bild och alltid med ett leende på läpparna och en ”Absolut det där löser vi”-attityd, trots att vi som organisation ofta är långsamma att ha att göra med. Senaste arrangemanget sköttes med guldkant och vi är oerhört nöjda för hjälpen vi fick.”

Göteborgs Scenteknik AB
4.7
Baserat på 12 recensioner
powered by Google
Jonas Ivarsson
Jonas Ivarsson
07:43 19 Jan 20
Göteborgs absolut mest kompletta leverantör av ljud, ljus, bild och scenlösningar.Garanterat jämn och fantastiskt... hög leveranskvalitet.Deras team av projektledare och tekniker producerar ständigt nya kreativa och unika scenkonstruktioner och spännande tekniska lösningar, allt för att göra varje event/konsert unik.läs mer
Martin Nordstrand
Martin Nordstrand
22:53 21 Jan 19
Suveräna prylar och super kunnig personal
Ola Hansson
Ola Hansson
13:28 28 Oct 18
Bra tillförlitlighet, välkomnande och kunnig personal.
Ola Hansson
Ola Hansson
16:08 27 Jun 18
Snabba och duktiga tekniker som fixar det man behöver.
Olov Christensen
Olov Christensen
18:49 14 Aug 17
Vi hyrde ljud och ljus till bröllopsfest och blev jättenöjda. Bra grejer, trevlig personal, enkelt att sätta upp... grejerna, och väldigt billigt. Rekommenderas varmt.läs mer
Se alla recensioner