Om företaget

Om företaget – Göteborgs Scenteknik AB

Välkommen till Göteborgs Scenteknik AB som ligger beläget i Mölndal / Krokslätt ca 4 km från Göteborgs innerstad. Vi arbetar i första hand med uthyrning (hyra), försäljning samt installation av PA, ljud- och ljusteknik.

Med mångårig erfarenhet inom området PA, ljud, ljus, bild och scenteknik erbjuder vi totallösningar till alla typer av event såsom konserter, företagspresentationer, mässor, teatrar & nattklubbar samt privata nöjesarrangemang.

Vi erbjuder uthyrning samt försäljning av fast & rörligt ljus som i första hand riktar sig för scenbruk, mässor festlokaler men även utomhusljus som ex. fasadbelysning och effektljus (skybeams) av olika slag.

Vi hyr ut & levererar Full-HD storbildsskärmar, LED-skärmar och projektorer samt även tross & scenpodier.

Vi projekterar och installerar samt hyr ut både fasta och mobila ljudsystem till företag, nattklubbar, skolor mm. Vi ombesörjer även reparationer och service.

Våra ljud & ljustekniker kan bokas både för enklare & avancerade uppdrag och tar även hand om transporter och installationer om så önskas.
Med de kontakter och erfarenheter vi så kan vi även hjälpa er med tips på artister och underhållning såsom DJ, liveband & trubadurer.

Inget jobb är för stort eller för litet på oss på Göteborgs Scenteknik AB så tveka inte att kontakta oss med era frågor eller funderingar!

Vårt mål är att kunna tillgodose våra kunder med högkvalitativ teknik utifrån behov och önskemål. Detta till högsta servicenivå och till konkurrenskraftiga priser.

Göteborgs Scenteknik AB [Ljud Ljus & Scenteknik]

Våra tidigare åtaganden inom ljud & ljus & scenteknik innefattar bl.a.

» Produktlanseringar
» Produktvisningar
» Konsertteknik
» Teater / musikal
» Konferens
» Hotell
» Liveband
» Diskotek
» Jubileum
» Invigning
» Mässa
» Bröllop
» Studentflak
» Eventbolag
» Restaurang
» Diskjockeys
» Musikuppträdande
» Dansuppvisning
» Auktioner