Emil Lundgren 100 år


Emil Lundgren & Vinci firade 100 år i Fredags på Lindholmen event och nöjen. Det bjöds på en storartad show med Lollo Fält, Peter Johansson, tredrag och med Stefan Odelberg som värd. Kvällen avslutades med Emil Lundgren band på scen.En riktigt lyckad kväll med andra ord 🤘🥳✨Tack Nordic Family och Galaentertainment
Publicerat av Göteborgs Scenteknik AB Måndag 13 maj 2019

Emil Lundgren & Vinci firade 100 år i Fredags på Lindholmen event och nöjen. Det bjöds på en storartad show med Lollo FältPeter Johanssontredrag och med Stefan Odelberg som värd. Kvällen avslutades med Emil Lundgren band på scen.

En riktigt lyckad kväll med andra ord 🤘🥳✨

Tack Nordic Family och Galaentertainment

Offentlig Chef 2019

I förra veckan var vi på Quality Hotel Globe i Stockholm och körde Offentlig Chef 2019.
En tvådagars konferens med många intressanta talare så som Förbundskapten för Sveriges flicklandslag Pia Sundhage, Rikspolischefen Anders Thornberg, Civilministern Ardalan Shekarabi och många fler.

Efter tisdagens konferens var det även banket med prisutdelning där Appearance och Gaston framträdde.

Aldrig Ensam

Charlie Eriksson är grundaren till organisationen Aldrig Ensam som hjälper folk med psykisk ohälsa. Tillsammans med Kristofer Greczula har dom satt ihop showen Aldrig Ensam som vart på turné i 18 städer. Vi fick nöjet att vara med i Göteborg och Stockholm med teknik och ljustekniker.

Tack In Your Phase Studios för detta uppdrag.

Foto Adrian Pehrson